Tjänster

Lektioner

 

Min djupaste kunskap finns i barrel racen, och det är den gren jag tävlar mest - den gren som personifierar mig och Sune!

Givetvis hjälper jag till vid grundridning, omskolning, tillridning - men rider Du någon annan gren än barrel race på hög nivå, är jag tyvärr inte rätt tränare för Dig.

 

En viktig del i ridningen är ömsesidig respekt, och saknas den på backen kommer den absolut att saknas i sadeln! Har du problem med lastning eller hantering av din häst, är jag gärna behjälplig.

 

Priser:

 

Privatlektion: 350 kr

Lektion 2 ryttare: 250 kr/pers

Lektion 4 ryttare: 200 kr/pers

 

Lastträning: 200 kr/timme

 

Milersättning: 25 kr/mil - längre och återkommande resor diskuteras

 

Clinics: Kontakt för pris

 

 

Alla priser är inkl. moms!

 

50 kr rabatt när lektionen hålls hos mig! Manegehyra kan tillkomma.

På I'm Bratman, Jericho July Jubalee, SCRCHA Show, CA, 2016

Clinics med

Sophie Larsson-Priest

Jag och Sophie Larsson-Priest har ett nära samarbete, och vi försöker årligen arrangera en-två clincs på olika delar i Sverige.

Clinicarna sker vanligtvis i mars-april och blir ofta fullbokade väldigt fort. Håll utkik här och på Facebook (Barrel Racing Sverige) för att inte missa nästa chans!

Sophie kommer ursprungligen från Norrköping och påbörjade sin cowhorsekarriär hos Ronny Åhman. 2005 flyttade hon till Kalifornien, där hon som första internationella ryttare tävlat på NRCHA World Show, två gånger! Hon har arbetat hos bl.a Bob Avila och Bill Norwood. När hon kom i kontakt med Cookie Scane blev hon introducerad för barrel race, och på sin första tävling vann hon 2D!

 

Sedan sommaren 2015 står hon åter igen på egna ben som fristående tränare.

Therese - Tess the Swede - Carlsson

+4673 - 444 99 28

Linköping, Sweden

Copyright @ All Rights Reserved